apotheker

 

Wat we voor u als apotheker kunnen betekenen

Als apotheker bent u onmisbaar in het leven van uw klanten. Als volwaardige partner in de gezondheidszorg bezorgt u uw klanten dagelijks de juiste medicijnen en bijbehorend deskundig advies, essentieel voor het fysieke en mentale welzijn. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw zaak tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige activiteit, met collega’s in een medisch centrum of groepspraktijk, … Als apotheker heeft u een grote verantwoordelijkheid. U levert geneesmiddelen met en zonder voorschrift af, bereidt zelf geneesmiddelen op maat van de patiënt en adviseert mensen voortdurend omtrent specifieke gezondheidsproblemen. Elk van deze handelingen brengt bepaalde risico’s met zich mee. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Heeft u er al aan gedacht wat u moet doen als door een data breach gevoelige klantgegevens plotseling online staan?

Wat als een van uw patiënten complicaties krijgt na de toekenning van een door u samengesteld medicijn? Wat als u het slachtoffer wordt van inbraak of agressie in uw apotheek? Bovendien heeft u toegang tot heel wat persoonlijke informatie. Heeft u er al aan gedacht wat u moet doen als door een data breach gevoelige klantgegevens plotseling online staan? Onze taak bestaat erin te verzekeren dat u hier geen financiële hinder van ondervindt. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Het is uw droom om een eigen officina te hebben, maar u wil graag advies rond de vestigingswet. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende apotheker? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief in de farmacie? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan. Geloof het of niet, wij zijn even goed als het beste medicijn!

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons