Kinesitherapeut

Wat we voor u als kinesitherapeut kunnen betekenen

Als kinesitherapeut bent u onmisbaar in het leven van uw klanten. U helpt mensen vlot te bewegen en houdt hen fit. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk of in een bedrijf, … Als kinesitherapeut heeft u bovendien een gevarieerd aanbod. U behandelt spier- en gewrichtspijnen met een aangepaste therapie die inspeelt op de noden van uw patiënt. Denk maar aan dry needling, manuele therapie, personal training, zwemtraining, … Elk van deze behandelingen brengt bepaalde risico’s met zich mee. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel een pak geld uitsparen.

Wat als uw sporttoestellen (hometrainer, trilplaat, …) beschadigd raken tijdens het transport? Of als een van uw klanten per ongeluk een toestel kapotmaakt? Onze taak bestaat erin te verzekeren dat u hier geen financiële hinder van ondervindt. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel een pak geld  uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende kinesitherapeut? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als kinesitherapeut? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan. U luistert naar het lichaam van uw patiënten, wij luisteren naar u!

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons