dierenarts

 

Wat we voor u als dierenarts kunnen betekenen

Als dierenarts bent u onmisbaar in het leven van talloze huisdieren, maar evengoed in dat van hun baasjes. U onderzoekt en behandelt zieke of gewonde dieren zodat zij van een optimale levenskwaliteit kunnen genieten. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een groepspraktijk of dierenkliniek, focus op bepaalde diersoorten… Als dierenarts heeft u een dubbele verantwoordelijkheid. U behartigt de belangen van de dieren in uw praktijk, maar ook van hun eigenaren. Die kunnen in conflict zijn met elkaar. Het is belangrijk dat u de juiste morele beslissingen neemt en de code der plichtenleer volgt. Dat is niet altijd vanzelfsprekend.

Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag.

Hoe voorzichtig u ook bent, er kan altijd iets onverwachts voorvallen. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat. Wat als u als dierenarts voor kleine huisdieren een varken behandelt en er treden complicaties op? Of als er iets fout loopt bij de chipping van een hond waarna er discussie ontstaat over de eigendom van het dier? Bovendien kan het gebeuren dat u verhoogde kapitalen nodig heeft voor de inhoud van uw praktijk vanwege de vele dure installaties. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende dierenarts? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als dierenarts? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan.

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons