huisarts

Wat we voor u als huisarts kunnen betekenen

Als huisarts bent u onmisbaar in het leven van uw patiënten. U bent de aangewezen persoon voor de eerste opvang van de gezondheidsproblemen van uw patiënten. Dagelijks rekenen heel wat mensen op uw deskundig advies en professionele verzorging. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw kabinet tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk of in een bedrijf, … Als huisarts heeft u een grote verantwoordelijkheid. U stelt diagnoses, schrijft geneesmiddelen voor, doet aan preventief onderzoek en verwijst patiënten door naar specialisten. Elk van deze handelingen brengt bepaalde risico’s met zich mee. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken.

Wat als u een foute diagnose stelt en uw patiënt hier negatieve gevolgen van ondervindt? Of als u het slachtoffer wordt van inbraak of agressie in uw kabinet of tijdens een huisbezoek? De uitbraak van Covid-19 brengt bovendien extra kopzorgen met zich mee. U bent een essentiële bondgenoot bij het bestrijden van een epidemie, maar u moet natuurlijk te allen tijde vermijden dat u zelf de oorzaak wordt van een verdere verspreiding. Onze taak bestaat erin te verzekeren dat u geen financiële hinder ondervindt. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende huisarts? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als huisarts? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan.

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons