Logopedist

 

 

Wat we voor u als logopedist kunnen betekenen

Als logopedist bent u onmisbaar in het leven van uw klanten. U betekent het verschil voor kinderen en personen die moeilijkheden hebben op het gebied van stem, taal, spraak, gehoor en slikken. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk of in een bedrijf, … Als logopedist heeft u bovendien een gevarieerd aanbod en moet u rekening houden met een sterk uiteenlopende doelgroep. U kiest steeds de juiste behandeling en aangepaste therapie op basis van de noden van uw patiënt. Kinderen helpen met het wegwerken van leerachterstand, personen met neurologische aandoeningen helpen met taal- en articulatieproblemen, … Geen enkele dag is hetzelfde! Wij zijn er om u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Als logopedist heeft u een gevarieerd aanbod en moet u rekening houden met een sterk uiteenlopende doelgroep.

Wat als een bejaarde patiënt zich verslikt tijdens het geven van sliktherapie? Of als een kindje zich verwondt aan een schaar die u per ongeluk heeft laten rondslingeren? Daarnaast wordt er van u verwacht dat u constant investeert in opleidingen en testmateriaal. De kosten hiervoor kunnen al snel flink oplopen. Onze taak bestaat erin te verzekeren dat u hier geen financiële hinder van ondervindt. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel een pak geld uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende logopedist? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als logopedist? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan.

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons