oogarts

 

Wat we voor u als oogarts kunnen betekenen

Als oogarts bent u onmisbaar in het leven van uw patiënten. Het zicht is een van de belangrijkste zintuigen en regelmatige oogonderzoeken zijn van groot belang. U zorgt ervoor dat we met z’n allen het leven door een (roze) bril zien. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk of in een bedrijf, … Als oogarts moet u nauwkeurig kunnen werken en in geval van complicaties snel en adequaat kunnen handelen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend.

Wat als u tijdens een laser- of krasoperatie het oog van uw patiënt beschadigt?

Hoe voorzichtig u ook bent, er kan altijd iets onverwachts voorvallen. Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat. Wat als u tijdens een laser- of krasoperatie het oog van uw patiënt (blijvend) beschadigt? Of als u oogdruppels voorschrijft die voor een letsel zorgen en er discussie ontstaat rond de aansprakelijkheid? Bovendien kan het voorvallen dat u verhoogde kapitalen nodig heeft voor de inhoud van uw praktijk vanwege de vele dure installaties. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende oogarts? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als oogarts? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan. Goed bekeken!

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons