psycholoog

Wat we voor u als psycholoog kunnen betekenen

Als psycholoog bent u onmisbaar in het leven van uw patiënten. Meer en meer mensen zetten de stap naar professionele hulp bij psychische problemen. Dit zorgt ervoor dat het taboe rond het beroep stilaan verdwijnt. Door het gedrag, de gedachten en de emoties van uw patiënten te onderzoeken bevordert u het mentale welzijn en de algemene gemoedstoestand op een positieve manier. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden.Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een school of in een bedrijf, … Als psycholoog heeft u bovendien een gevarieerd aanbod, denk maar aan diagnostisch onderzoek, begeleiding of therapie, psycho-educatie, preventie, … en moet u rekening houden met een sterk uiteenlopende doelgroep. Wij zijn er om u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat.

Wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien.

Wat als een hypnose-sessie het verkeerde effect heeft en de psychose van de patiënt verergert? U heeft ook toegang tot heel wat persoonlijke informatie. Heeft u er al aan gedacht wat u moet doen als door een data breach gevoelige klantgegevens plotseling online staan? Onze taak bestaat erin te verzekeren dat u hier geen financiële hinder van ondervindt. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende psycholoog? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als psycholoog? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan.

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons