Tandarts

 

Wat we voor u als tandarts kunnen betekenen

Als tandarts bent u onmisbaar in het leven van uw patiënten. Een mooi en gezond gebit is essentieel voor een goede levenskwaliteit. U zorgt ervoor dat we met z’n allen graag onze tanden bloot lachen. Daar nemen wij ons hoedje voor af. Maar wie zorgt er voor u als er iets gebeurt? Dat is onze specialiteit. Columbus Group biedt medische beroepen advies op maat en uitgebreide bescherming op alle vlakken. Dat kan gaan van de nodige verzekeringen voor het materiaal in uw praktijk tot een volledig uitgewerkt pensioenplan.

Alles begint met een verzekering beroepsaansprakelijkheid bij de opstart van uw activiteiten. We wensen het niemand toe, maar een beroepsfout kan gebeuren en dan kan u beter professioneel bijgestaan worden. Cruciaal is dat alle mogelijke scenario’s zijn opgenomen in de polis. In veel gevallen wordt er geen rekening gehouden met uw specifieke situatie en zijn de betrokken risico’s niet gedekt. De beroepsuitoefening kan immers sterk variëren: een zelfstandige praktijk, met collega’s in een medisch centrum of ziekenhuis, in een groepspraktijk, …

Het kan voorvallen dat u verhoogde kapitalen nodig heeft voor de inhoud van uw praktijk vanwege de vele dure installaties.

Als tandarts bent u specialist in de mondzorg. Uw werkdomein is toegespitst op alle courante behandelingen in de mond, van tandbederf tot zenuwontstekingen en het verwijderen van kiezen. Indien nodig verwijst u uw patiënten door naar een orthodontist, parodontoloog of stomatoloog. Elk van deze handelingen brengt bepaalde risico’s met zich mee.Wij zijn er om daarop te anticiperen en u te wijzen op zaken waar u misschien niet meteen bij stilstaat. Wat als de verdoving tijdens een operatie vroegtijdig uitwerkt en de patiënt achteraf een rechtszaak begint? Of als u onvoldoende maatregelen heeft genomen om een infectie te voorkomen waardoor de patiënt blijvende schade ondervindt? Bovendien kan het voorvallen dat u verhoogde kapitalen nodig heeft voor de inhoud van uw praktijk vanwege de vele dure installaties. Als professional aangesloten zijn bij Columbus Group betekent dat u nooit alleen staat met een vraag. En wees gerust… specifieke risico’s gelinkt aan Covid-19 hebben we ook voorzien. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, maar ook met juridische vragen, boekhouding en coaching. Op onafhankelijke wijze voorzien we u van essentiële informatie en praktische antwoorden.

Door alles te centraliseren bij de juiste partner kan u al snel duizenden euro’s per jaar uitsparen. Dat zorgt voor financiële gemoedsrust. Bent u een startende tandarts? Dan regelen we graag alle opstartformaliteiten en/of zorgen we voor een goed uitgewerkt financieel plan voor uw zaak. Al jaren actief als tandarts? Dan bekijken we samen met u hoe we uw huidige situatie kunnen optimaliseren en nog een stapje verder kunnen gaan. Want uw lach is even belangrijk voor ons.

 

 

 

customer journey

aangename kennismaking

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no.

HET BEGIN VAN EEN MOOI VERHAAL

contacteer ons